iskočila iz zone komfora

Provokativna, a zakopčana do grla: Izaberite haljinu kao Džejla Ramović i zablistajte poslednjeg dana u 2021. godini

0

Pevačicina kombinacija pokrenula je komentare na račun njenog stajlinga, te su svi i oduševljeni, a u isto vreme i iznenađeni kakvu je kombinaciju ona izabrala za svoj nastup. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Mlada pevačica Džejla Ramović nastupila je u jednom klubu u Mostaru gde je pevala svoje pesme i numere tuđih izvođača pred veselom publikom koja ju je slušala i uživala u njenoj muzici. 

 

Ono šta je posebno zapalo za oko svima i izazvalo lavinu komentara jeste pevačicin stajling. Nosila je kratku šljokičavu crnu haljinu koja je u odnosu na prethodna njena izdanja bila dosta kraća. Ovakav model haljine odličan je izbor za predstojeću proslavu Nove godine. 

 

 

Džina je dovoljna da da malo provokativnosti, ali dugi rukavi i dekolte kog uopšte nema su dovoljni da daju i sofisticiranost ženi koja je izabere za tu noć. Interesantno je i to da haljina ima i istaknute naramenice koje su veoma interesantan detalj na njoj. 

 

Uzgred, Džejla da bi ostala dosledna svom stilu, obula je i duge plave čizme koje su skoro pa potpuno prekrile njene noge i ostavile samo malo prostora između njihove dužine i dužine haljine. 

 

Uz sve ovo izabrala je i prirodnu šminku kao i ravnu kosu, što su dodatno naglasili pevačicinu svedenost, odnosno stil koji je karakterističan za njena prethodna pojavljivanja. 

 

Kako se vama dopada njen stajling?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dzejlacover

 

 

makonda-tracker