nenadmašna elegancija

Romantična toaleta u stilu antičkih boginja: Zorja Pajić na promociji rijalitija BAR očarala nesvakidašnjim izdanjem

0


Pevačica koja je za kratko vreme osvojila simpatije publike sinoć je prisustvovala promociji novog rijalitija Kurir TV-a pod nazivom "Bar", čiju je himnu otpevala, a pojavila se u vrlo interesantnom izdanju.

foto: Emilija Jovanović
foto: Emilija Jovanović

Mlada pevačica koju smo upoznali na sceni takmičenja "Zvezde Granda" već prvim svojim nastupima osvojila je naklonost publike i izdvojila se kao jedan od najperspektivnijih izvođača na našoj sceni, a ona ostavlja utisak i glasom, i stasom, i modnim odabirima.


Šarmantna Zorja Pajić u svakoj prilici briljira, koji god modni zadatak da se stavi pred nju, pa je tako oduševila i na sinoćnoj promociji rijalitija "Bar", iza čije zvanične himne stoje njen suprug i ona. Mlada pevačica, koja inače izvodi i himnu ovog uzbudljivog takmičenja koje je pred nama, pojavila se u očaravajućoj toaleti s potpisom Suzane Perić, koja je inspirisana antičkim stilom.

 


Zorja je ponela svetlucavu elgantnu toaletu sa smelim V-izrezom koja ističe struk, odakle pada ravno uz blagi plisse efekat, a zahvaljujući dubokom šlicu naglašava seksepil. Pevačica je priznala da je oduševljena ovim modelom i da je odmah znala da je kao stvorena za nju.


Haljina je naše poznate dizajnerke, a ja kada sam je videla zaljubila sam se u nju. Oni su mi je pokazali, a ja sam znala da je ona ta. Jako je zanimljiva, seksi, atraktivna, ima dosta proreza. Mislim da se zaista dobro uklopila uz pesmu — istakla je Zorja za Espreso.

 

1 / 5 Foto: Emilija Jovanović


Pevačica je, inače, sa suprugom vredno radila na pesmi "Želim", koju je sinoć otpevala prvi put i za koju je već jasno da će biti ogroman hit. Pesma je namenski snimljena za rijaliti "Bar", program kakav do sad nije viđen na našim prostorima, a očekuje se da će i Zorjina pesma biti nešto po čemu će ovaj format biti prepoznatljiv.


Mesec dana smo radili na ovoj pesmi, moj suprug i ja. Velika čast je kada su nas pozvali da mi osmislimo himnu novog rijalitija, pa smo želeli da to bude baš kako treba. Himna je moderna, pevljiva, ispunili smo sve što se od nas tražilo i verujem da će se publici dopasti — kaže Zorja, koja je pesmu premijerno otpevala u "Baru". — Videla sam da su svi jako lepo reagovali, dobili smo veliki aplauz, svi su đuskali i verujem da je većina zapamtila bar jedan deo pesme, čak su i tražili da je čuju ponovo.

 

Kako je Zorja istakla, sa uzbuđenjem čeka početak emitovanja rijalitija na kakav domaća publika nije navikla, jer predstavlja nešto sasvim novo na našim malim ekranima. 

 

Biću najverniji gledalac, to je sigurno. Nadam se da smo našom muzikom doprineli tom projektu, koji će pomeriti granice u regionu kad je ovakva vrsta programa u pitanju — kaže pevačica.


Rijaliti "Bar" počinje 21. decembra na Kurir TV-u i trajaće tri meseca. Emitovaće se radnim danima od 20.45 časova, a vikendom od 20 časova na Kurir televiziji.

 

 

makonda-tracker