učimo od najboljih

Kako se obući za romantičnu večeru? Baš ovako! Džej Lo zna najzabavniji način za kombinovanje bež kaputa

1

Dženifer Lopez i Ben Aflek uživaju u obnovljenoj romansi, a minulog vikenda su uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti isped čuvenog restorana na Beverli hilsu. Od latino dive ponovo smo videli ono na šta nas je navikla: širok osmeh i nenadmašni stil!

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svaki izlazak Dženifer Lopez (52) i Bena Afleka (49) izmami desetine paparaca, ali i oduševljenje modnih sladokusaca!


Latino diva i američki glumac viđeni su tokom vikenda za nama ispred restorana "Spago", koji je u vlasništvu čuvenog kuvara Volfganga Paka u Beverli hilsu. Kao i uvek kada uživaju zajedno, par je bio odlično raspoložen, a svoju ljubav i sreću nisu uspeli da sakriju ni dok su im foto-reporteri bili za stopama.

 

Standardno šik, Džej Lo je za ovu priliku odabrala vrlo interesantan spoj čiji je ključni deo bež sako. Reč je o modelu kuće Max Mara od kamilje dlake nazvanom Manuela za koji je pevačica i glumica izdvojila skoro 3.000 dolara. Ovaj interesantan model naglašava struk jednostavnim pojasom i krase ga dugački reveri, a varijanta je kaputa koji je prvi put predstavljen sada već davne 1998. godine i kakav se vraća u modu svake jeseni.

 

1 / 7 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Iako se kaputi u kamel tonovima, po proverenom receptu za dobar izgled, obično nose s nude i braon komadima, Dženifer je odlučila da bude maštovita, pa je boje birala nešto opuštenije i postigla vrlo upečatljiv i šik look. Ona je, naime, rešila da začini svoj stil zlatnom torbicom, a izbor je pao na tašnicu brenda Bvglari čija cena iznosi čak 2.145 dolara. Napravljena je od napa kože, a zanimlljivo je to što je sve u zlatnoj boji — sama torba, kaišići i šnala. Mislili ste da će pevačica uz ovo odabrati zlatnu obuću? Velika greška! Džej Lo je otišla korak dalje i ponela providne sandale s crvenim dnom, štiklom i kaišićima, a ponovo je u pitanju luksuz: par obuće s potpisom modne kuće Gianvito Rossi.


U skladu sa svojim skupocenim ukusom, Dženifer je svemu dodala minđuše juvelirske kuće Fallon, a one su dodatno naglašene zahvaljujući kosi zalizanoj u visoko podignuti rep.

 


 

makonda-tracker