kako vam se dopada?

Od glave do pete obučena je kao DAMA: Katarina Šišmanović zablistala u čipkanoj haljini

4

Ona je podelila fotografije na društvenim mrežama i tako privukla veliki broj pozitivnih komentara zbog svoje kombinacije. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Katarina Šišmnović podelila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira u čipkanoj haljini. Pozirala je u luksuznoj atmosferi dok se iza nje videle zgrade Dubaija.

 

 

Ona je pozirala u midi čipkanoj haljini u tamnoplavoj boji koja je zbog svog kroja potpuno isticala njenu figuru, te je ovakav model odličan izbor za žene koje žele da naglase svoju vitku figuru. Haljina je imala duge rukave, koji su dodatno naglasili glamurozan izgled. 

 

Uz sve to uklopila je i bež lakovane salonke koje je uklopila uz minđuše sa biserima koje su joj se odlično slagale uz boju haljine. Ovakva kombinacija boja je dobar izbor ukoiko želite da naglasite glamuroznost i vašu vitku figuru. 

 

Katarina Šišmanović
foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo kako je Katarina svojevremeno pričala o tome kako nema standarde u ljubavi:

 

Nemam standarde u ljubavi, samo osećaj koji mi kaže sa ovom osobom mi je lepo ili ne. Nekada i idealan muškarac, po svim parametrima, može da nam bude odbojan. Jednostavno iz nekog razloga nas ne privlači i bez obzira na to što glava smatra da ispunjava kriterijume, srce zna da kaže “pa i ne baš”. Mnogo je teško pomiriti razum i srce. Ne mogu da budem sa osobom s kojom mi vreme sporo prolazi i koja me ne inspiriše. Ako se u budućnosti ne pojavi taj s kojim će mi se sve kockice poklopiti, neće mi biti problem da ostanem sama jer samoća nije najstrašnija stvar na svetu. Strašno je deliti život s nekim, a biti sam. Pre ću uživati u svojoj samoći nego deliti život s nekim ko nije ono što želim.

 

 

makonda-tracker