momci, učite od njih

Vreme klasike i modne dosade je prošlo! Ovo su NAJBOLJE ODEVENI MUŠKARCI tokom 2021. godine

0

Magazin GQ objavio je listu najbolje obučenih poznatih muškaraca u godini na izmaku, a na njoj ima svega ― a najmanje čuvenih frajera koji preferiraju monotona i već viđena izdanja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pandemija virusa korona donela nam je mnogo promena u svakodnevici i u modnom stilu, pa je tako udobnost i leženost došla na prvo mesto i u ženskoj i muškoj modi. Vrećaste pantalone, trenerke, predimenzionirani komadi i papuče sastavni su deo street style kombinacija, ali listama najbolje odevenih i dalje suvereno vladaju oni koji su spremni da odu korak dalje i neguju elegantan stil!


Britansko izdanje magazina GQ sastavilo je svoju listu muškaraca koji su ove godine bili najbolje obučeni, a ona je vrlo šarenolika i zanimljiva. Posebno je interesantno to što su oni koji neguju već viđen stil niže plasirani: elegantni Dejvid Bekam je zauzeo 23. poziciju, sportski odeven Kanje Vest je na 19. mestu, klasično obučeni Adam Drajver je na 12, a Džastin Biber, koji meša sve pomenute stilove, našao se na 11. mestu.


Međutim, prvih deset mesta daleko je zabavnije i uzbudljivije!


10. Vikend


9. Danijel Krejg


8. Džoš O'Konor


7. Maluma


6. Tajler


5. Hari Stajls


4. Frank Oušn


3. Skepta

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skepta (@skeptagram)


Britanski reper uvek je spreman za eksperimentisanje, a bez obzira na to nosi li trenerku ili dezenirano odelo brenda Bottega Veneta ― uvek se izdvaja pokazujući da tipičan mačo muškarac ne mora da igra na sigurno kada je reč o modi.


2. Timoti Šalame

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Američki glumac je od početka karijere klasični stil donosio na drugačiji način, a promocija filma "Dina" ove godine je zaista bila prilika da zasija! Sarađivao je s dizajnerima poput Hajdera Akermana i Toma Forda, a na festivalima u Kanu i Veneciji demonstrirao svoj stav da moda ne sme da bude dosadna.


1. Lil Nas Iks

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONTERO (@lilnasx)


Nova muzička superzvezda i jedini deklarisani homoseksualac u hip-hopu danas iz dana u dan dokazuje da je hrabar i da ga ne zanima tuđe mišljenje, pa ne čudi što je spreman da se, recimo, pojavi na crvenom tepihu u zlatnom oklopu! GQ opisuje njegov stil kao spoj Doli Parton, Prinsa i Rika Džejmsa, a Donatela Versaće ističe da je on čovek koji se nesumnjivo izražava kroz način odevanja.

 

 

makonda-tracker