dosada je zabranjena u modi!

Čizme preko kolena, nesvakidašnji miks boja: Jovana Nikolić u urbanom i šik izdanju za večernji izlazak

0

Popularna pevačica sinoć je uživala u predstavi "Zelena čoja Montenegra", koja je premijerno odigrana u Beogradskom dramskom pozorištu, a sve prisutne je oduševila upečatljivim spojem ležernog i poslovnog stila

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Jovana Nikolić Mišković bila je među poznatim ličnostima koje smo zapazili na sinoćnoj premijeri predstave "Zelena čoja Montenegra" u Beogradskom dramskom pozorištu, gde je bila među najzapaženijima.


Popularna lepotica, inače ćerka pokojnog Božidara Nikolića, srpskog i jugoslovenskog snimatelja i direktora fotografije, pojavila se u foajeu BDP-a u farmerkama u kolorblok stilu, koje podsećaju na modele brenda Mugler. Reč je o modelu čiji je gornji deo od svetlog teksasa, a od sredine butina su dijagonalno sečene belim džinsom. U

 

Uz to je ponela tamnobraon visoke čizme preko kolena koje imaju tanku i visoku štiklu, dok je gore obukla usku krem bluzu i tanak blejzer boje karamele. Jovana se dodatno ugrejala uz pomoć tankog šala koji je ponela umotan kao pončo, a struk je naglašen uz pomoć crnog kaiša, dok je i kožna torba te boje.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Pevačica se opredelila za vrlo zanimljiv spoj i kombinaciju koja privlači pažnju, a ipak je odmerena i nenapadna, a sve su pratili umerena šminka i viseće minđuše okruglog oblika.

 

Jovana se, inače, ne pojavljuje često na gradskim dešavanjima, niti priča o svom privatnom životu, a nedavno je na jednoj modnoj reviji otvorila dušu i priznala da je u fazi tugovanja nakon prerane smrti oca Božidara.


Otac mi je završio u bolnici kada sam ja otišla da se porađam. Bio je to jako stresan period, stalno sam bila sa njim. Sada sam u fazi tugovanja i čini mi se da to nikada neće potpuno proći ― bila je iskrena pevačica.


Ona, inače, s biznismenom Markom Miškovićem ima dve ćerke ― Antoninu (8) i Reinu (1). Par je zajedno od 2008. godine, a početkom 2015. sklopili su brak bez medijske pompe i velikog slavlja.

 

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Nakon sedam godina krunisali smo vezu koju smo započeli u januaru, pa je red da u tom mesecu napravimo neki novi početak i okrenemo drugi list. Eto, za razliku od mnogih, mi smo na najlepši način demantovali to nepisano pravilo kako je sedma godina krizna. Nama je ona najlepša ― rekla je Jovana za medije nakon što su se pročule lepe vesti.

 

 

makonda-tracker