predivno

Zavodljivije i od male crne haljine: Elegantno izdanje kojim je Kaja Gerber ukrala sve poglede tako je JEDNOSTAVNO

0

Supermodel i ćerka legendarne Sindi Kraford lepa Kaja Gerber prisustvovala je jubilarnoj 30. gala večeri neprovidne organizacije DMKS u Njujorku i bez sumnje bila među najzapaženijima

foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kaja Gerber ima tek 20 godina, a već je jedno od najvećih imena u svetu modelinga. Iako delom na svom uspehu može da zahvali svojoj majci Sindi Kraford, ženi koja je sinonim za lepotu i oko koje su se devedesetih dizajneri "otimali", Kaja se već dokazala kao devojka koja je opravdala poverenje koje joj ukazuju modne kuće.


Još jedna prilika da ona zasija, ali i da pokaže svoj modni izraz, bilo je gala veče održano u čuvenom njujorškom restoranu Cipriani Wall Street. U pitanju je okupljanje slavnih i bogatih koje već 30 godina tradicionalno organizuje DKMS, međunarodna neprofitna organizacija koja se bavi borbom protiv leukemije.

 

Kaja je za ovu priliku odabrala vrlo upečatljivo izdanje ― iako na prvi pogled veoma jednostavno. Manekenka je stigla u dugačkoj crnoj haljini s bretelama, ali ne u bilo kakvoj! Reč je o modelu koji suptilnim suženjem naglašava struk, odakle pada pored tela, a nosi potpis kuće Marc Jacobs. Toaleta je u potpunosti prekrivena šljokicama, a ovakav model je popularniji u kraćoj varijanti, kao mala crna haljina. Kaja ju je ponela s nakitom kuće Tiffany & Co, što je doprinelo klasičnom izgledu u stilu starog Holivuda, a odlučila se za neurednu bob frizuru i, kao i inače, vrlo malo šminke koja tek naglašava njenu prirodnu lepotu.

 

1 / 5 Foto: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia


Sudeći po njenom ličnom stilu, prilično je jasno da je Kajina omiljena boja upravo crna, a manekenku viđamo u odeći ove boje i na paparaco fotografijama, i na zvanični događajima, i na njenom profilu na Instagramu.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Nedavno je tako podelila fotografiju nastalu u okviru kampanje za jednu kompaniju koja se bavi izradom satova, a u njoj nosi crnu mini-haljinu sa crnim blejzerom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)


Tih da smo je videli i u bajkovitoj crnoj haljini s korsetom Oskara de la Rente, kojoj je odlučila da doda frizuru u stilu starih holivudskih lepotica, budući da očito obožava klasični stil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)


Gerberova je, takođe, vlasnica velikog broja crnih jakni, a nedavno smo primetili da najčešće nosi isti model kožnog sakoa za prelazno vreme.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker