modna inspiracija

Svakoj odevnoj varijanti daje ŠIK notu: Zelena torbica od koje se Kaja Gerber ne odvaja mesecima

0

Nakon što smo primetili da ćerka Sidni Kraford i supermodel Kaja Gerber često nosi istu kožnu jaknu, zapalo nam je za oko da se u njenim modnim kombinacijama još jedan detalj često ponavlja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Da, supermodelima su dostupne sve skupocene torbe ovog sveta i, da, ako neko može svaki dan da nosi novu brendiranu tašnu, to su najpoznatije žene u svetu modelinga. Međutim, ako pitate Kaju Gerber, za tim nema potrebe ― ona je pronašla svoj omiljeni model i ostaje mu verna!

 

Manekenku već neko vreme viđamo kako nosi isključivo tašnu Ava modne kuće Celine, čije je zaštitno lice. Ona je najpre lutala od boje do boje, od dezena do dezena, a potom je počela naizmenično da nosi svetloroze i zelene modele, da bi nakon toga prešla samo na zelenu boju, pa se od svojih omiljenih svetlozelenih i tamnozelenih modela Ave ne odvaja bez obzira na priliku.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Ava je vanvremenski vintage komad koji je brend Celine najpre vratio na scenu u okviru kolekcije Triomphe Canvas (inspirisane pariskom Trijumfalnom kapijom!), a potom ponudio u različitim varijantama.

 

 

Torbica ima prepoznatljiv oblik polumeseca, malih nje dimenzija, retro i ima kratak kaiš za nošenje na ramenu. Zanimljivo je da je Ava dostupna samo u Aziji, što je izazvalo pravu pomamu među influenserkama iz Evrope i Amerike ― posedovanje ove torbe je ipak stvar prestiža i ekskluzivitet. Njena cena iznosi oko 1.100 dolara , napravljena je od teleće kože, a logotip, rajsferšlusi i šnale koje pridržavaju kaiš su zlatni.

 

 

Kaja svoju zelenu torbu nosi u različitim situacijama, a mahom uz street style, ali je umela da se svojski dotera i prošeta Los Anđelesom s Avom na ramenu. Obično je kombinuje sa džinsom i ravnom obućom, ali ju je nosila i uz elegantniju odevnu varijantu na večeri u luksuznom restoranu Giorgio Baldi na Beverli hilsu.

 

Naravno, čim se Celine lansirao ovaj retro komad, pojavile su se ekonomičnije varijante ove torbice, pa se one lako mogu naći ― i još lakše kombinovati!

 

 

makonda-tracker