elegancija pod njenim pravilima

TRENDI izgled za devojke u dvadesetim! 2 skupocena autfita kojima je Tamara Kalinić bacila Milano pod svoje štikle

1

Najpoznatija srpska influenserka Tamara Kalinić ovih dana uživa u Italiji, gde je na Nedelji mode jedna od najzapaženijih gošći ― a kako i ne bi bila kada je pripremila ovakve odevne kombinacije

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tamara Kalinić proteklih dana je imala priliku da vidi iz prvog reda šta su vodeći svetski dizajneri predstavili na Nedelji mode u Milanu, koja se danas završava, a svoj veliki modni finiš imala je juče, kada je sve ostavila bez daha u praktičnim i trendi izdanjima.


Srpska influenserka prisustvovala je poslednjim revijama jedne od najvažnijih modnih manifestacija na svetu u sličnim, a ipak potpuno različitim odevnim varijantama!

 

Naime, na reviju brenda Luisa Spagnoli ona je stigla u netipičnom kompletu: blejzeru efektnih širokih revera i dubokom šortsu ravnog kroja. Upotpunila je to belom bluzom s V izrezom i svetlobraon čizmama preko kolena, uz pomalo iznenađujuću svetloplavu torbicu.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Odmah potom ― ponovo šorts, ponovo lagana jaknica, ali na sasvim drugačiji način!

 

 Za reviju modnih kuća Versace i Fendi Tamara je pripremila autfit kakav se i očekuje na događaju u organizaciji ovog brenda.

Kosu je zalizala, obukla crni kožni pripijeni šorts, crnu rolku, crnu kožnu jaknicu, a da njen izgled ne bude monohromatski pomogle su joj statement žute sandale s platformama i visokim štiklama čija cena premašuje hiljadu evra.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ona je kosu pustila i zalizala unazad, s poseban detalj su viseće minđuše na kojima je ispisano ― Versace!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


 

 

makonda-tracker