verovali ili ne

30.000 kristala je postavljano 100 sati! Torbica koju je Kardi Bi kupila TROGODIŠNJOJ ĆERKI je tema dana u modnom svetu

0

Reperka nikad nije krila da je ogromno bogatstvo, kako kaže, razmazilo njenog supruga Ofseta i nju, ali i njihovu ćerku Kalčr.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Belkalis Almanzar (28), poznatija kao Kardi Bi, uskoro će s reperom Ofsetom (29) iz grupe "Migos" dobiti drugo dete, ali njihova mezimica Kalčr (3) sigurno se ne ostavlja zapostavljeno dok traju pripreme za rođenje bebe.

 

Kardi, koja ne krije da ne razmišlja o novcu kad poželi da obraduje svoju ćerku nečim originalnim i zanimljivim, sada se pohvalila da je trogodišnja devojčica upotpunila svoju kolekciju skupocenih torbi!

 

 

Naime, od mame je dobila žutu tašnicu Hermès Birkin, odnosno čuvenu "birkinku", ukrašenu dugom i oblačićima, a njena cena, javljaju strani mediji, iznosi — 48.000 dolara! To bi u našoj valuti iznosilo nešto više od 4,8 miliona dinara, odnosno torba je u vrednosti jednog manjeg stana u Beogradu.

 

 

Kardi Bi je objavila nekoliko fotografija sebe, svog trudničkog stomaka i ćerke Kalčr i napisala:

 

Ja i moj najbolji prijatelj za ceo život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 

Torba je, inače, personalizovana, na njoj se nalazi 30.000 kristala, a samo oni su nanošeni na torbu oko sto sati, piše Billboard.

 

 

Kalčr je svoju prvu "birkinku" dobila prošle godine, za drugi rođendan, a tada ju je obradovao tata Ofset, koji se odlučio za mali model roze boje.

 

Impresivno, nema šta, ali i Kalčr može samo da pozavidi vršnjakinji Stormi Vebster, ćerki Kajli Džener i Travisa Skota, koja ima zapanjujuću kolekciju skupocenih tašni!

 

 
makonda-tracker