Atraktivno, udobno, moderno

2 dana, 3 hit kombinacije s patikama! Autfiti za prelazno vreme zbog kojih su SVE oči uprte u Hejli Biber

0

Manekenka i supruga Džastina Bibera je nakon dužeg perioda nošenja štikli i elegantnih kombinacija odlučila da uskoči u patike i ležerniji stil i izgleda besprekorno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon boravka u Parizu, gde su se sreli s francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, i dobrotvorne gala večeri u Zapadnom Holivudu, fashionista Hejli Biber odlučila je da malo odmori od glamura!


Popularna manekenka i supruga pevača Džastina Bibera spada u najuticajnije devojke sveta kada je street style u pitanju, pa ne čudi što su i njene vrlo komotne odevne kombinacije privukle pažnju isto koliko i superelegantna haljina koju smo tih dana videli i na srpskoj influenserki Tamari Kalinić.


Hejline kombinacije za svaki dan prošle nedelje bile su iste kao i njen stil na crvenom tepihu: upečatljiv, inovativan i zabavan!


Najpre su paparaci spazili Biberove tokom šetnje, kada je manekenka nosila plavo-zeleni duks s kvadratićima vrlo širokog kroja i rukava, i to u spoju s jednostavnim farmerkama od tamnog teksasa. Uz to je ponela bele patike i svoj omiljeni kačket.

 

Hejli Biber
foto: Profimedia

Potom smo Hejli videli kada je sa suprugom išla da kupi picu, a za tu priliku odabrala je vrlo kratak teksas šorts, laganu košulju i predimenzionirani karirani kardigan. Svemu tome dodala je bež kačket i patike bele boje.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

I najslađe za kraj!

 

Temperature u Los Anđelesu ovih dana očito nisu visoke kao inače, budući da je Hejli potom viđena kako sa Džastinom ulazi u automobil u još jednom zimskom komadu. Ona je izgledala očaravajuće u zelenom dugačkom džemperu i crnom sakou, koje je kombinovala sa — crnom mini-suknjom! Manekenka je uz to ponela bele patike, bele soknice i svoju čuvenu Bottega Veneta zelenu torbicu sa zlatnim lancem.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker