IZRAŽEN KARAKTER

Kratka haljina, zlatni detalji i AMAZONSKI stil: Snežana Dakić zablistala u do sada neviđenom, LETNJEM izdanju (FOTO)

4

Voditeljka pokušava da obuzda svoju vatrenu energiju, te je našla savršeni balans.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Voditeljka Snežana Dakić godinama svojim stavovima, izraženim karakterom, interesantnim temama koje inspirišu dame, privlači pažnu na televizijskim ekranima, a odnedavno je tu strast prenela i na socijalne platforme putem kojih pomaže ljudima da shvate bit života.

 

Podjednako je prate muškarci i žene, a sve zbog surove iskrenosti, istraživačke niti i neodoljivog sarkazma. Snežana je poznata i kao dama od stila, a ovog leta je sebi dozvolila više eksperimentisanja, te poslednji stajling koji je podelila sa publikom, deluje veoma moćno, na amazonski način.

 

Kratka haljina - zmijskog printa, zlatni detalji i krem sandale odavale su utisak elegancije, vedrog duha i jake ličnosti, baš koji je Dakićeva i želela da ostavi. Poruku koji je objavila pored fotografija, dočarala je istinsku poentu.

 

"Stvari su upravo onakve kakve treba da budu.To osecanje mi daje mir  i stabilnost. Rad na sebi, na svojim uverenjima i ciljevima pomaze da pravilno sagledamo svoju stvarnost. Znam da je sve u redu i da ce biti sve u redu." 

 

Voditeljka izgleda veoma mladoliko, ispunjeno i zadovoljno, čemu teže mnogobrojne dame u šestoj deceniji.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker