(FOTO)

I Irina Šajk obožava ovaj print: Najsmelija haljina sa zebrastim dezenom iz ormara Jelene Karleuše

0

Animal print više nije ono što je bio! Od stranih manekenki i influenserki, pa do naših pevačica, poznate dame ga rado nose i kombinuju, a među njima je i Jelena Karleuša.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Mada je godinama uvreženo mišljenje da je animal print pomalo kič, to više nije stav zaljubljenica u modu. Štaviše, nose ga rado, često i voljno! I opet uspevaju da izgledaju supertrendi! 

 

Među animal dezenima izdvaja se zebrasti print, koji je doživeo pravi modni procvat i trendseterke ga obožavaju. Od zebrastih pantalonapa do zebrastih kupaćih kostima, slavne devojke poput Irine Šajk, Teodore Džehverović, Anastasije Ražnatović, Milice Pavlović i Đorđe Soleri obožavaju da kombinuju ovaj print leta 2021.

 

Dovoljan vam je jedan statement zebrasti komad koji će upotpuniti kombinaciju ili je čak celu izneti. 

 

To zna i pevačica Jelena Karleuša, koja obožava zebraste dezene. Od koncerta Nataše Bekvalac za prošli Dan zaljubljenih, na kom se pojavila u mini-haljini koja muti razum, pa sve do snimanja emisije "Zvezde Granda", gde je jednom prilikom nosila zebrasto odelo, pevačica smelo kombinuje print zebre na sebi svojstven način.

 

Ona je pokazala i kako izgleda jedan letnji stajling u njenoj režiji. JK je pozirala u zebrastoj haljini sa tankim bretelama, koja otkriva dekolte, noge ali i leđa.

Uz ovaj smeli odevni komad ponela je i torbicu sa identičnim printom, a bez visokih potpetica Karleuša ne ide nikud, pa ni u sopstveno dvorište!

 

U galeriji pogledajte kako to izgleda kad ona odabere garderobu sa animal printom:

 

 

1 / 15 Foto: Antonio Ahel/ATAImage

 

 

makonda-tracker