prelepo i komforno

Supertrendi, praktična, urbana i s FENOMENALNIM torbama: Svi stajlinzi Ane Ivanović za putovanje u predivnu Veneciju

0

Ana i Bastijan stigli su u Italiju, gde evociraju uspomene na svoj najdivniji dan — romantično venčanje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedan od najpopularnijih parova iz sveta sporta, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, stigao je u Veneciju, predivan grad u Italiji u kome su se i venčali pre 5 godina. Njih dvoje ovih dana proslavljaju godišnjicu braka, pa su rešili da evociraju uspomenu i ponovo provedu nekoliko dana u jednom od najromantičnijih evropskih gradova. Pogledajte i kako je Ana Bastijanu čestitala godišnjicu uz nikad viđenu fotografiju, ali i kako ju je nemački sportista osvajao. 

 

Ana i Švajni su uslikani nekoliko puta kako šetaju nasmejani, zagrljeni i nasmejani. Zaljubljenici u modu primetili su da je Ana promenila nekoliko stajlinga, a svi do jednog su komforni i trendi. Od Celine majice i farmerica, preko urbanog zelenog ležernog dvodelnog kompleta, do stajlinga u crnom, Ana se poigravala bojama i materijalima i birala sasvim kežual kombinacije.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ana je uz svoj stajling, između ostalih trendi torbi, ukombinovala i torbu brenda „Bottega Veneta“, koju influenserke i zaljubljenice u modu obožavaju još od jeseni. U pitanju je Casette torba, specifična po tome što izgleda "isprepletano", unutrašnjost je obložena tkaninom, a zanimljiv je detalj u vidu metalne kopče u obliku trougla. Ovaj model može se pronaći po ceni od 4.100 dolara.

 

 

makonda-tracker