wow!

URAGAN SEKSEPILA NA ČUVENOM TIRKIZNOM TEPIHU! Srpske predstavnice na Evroviziji očarale lepotom i neobičnim izdanjima

0

Na svečanosti održanoj sinoć povodom predstojećeg Eurosonga grupa Hurricane privukla je najviše pažnje medija i šire javnosti!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najbolju pesmu Evrope ćemo tek odabrati, ali je već sada jasno ko je lepotom i harizmom osvojio Stari kontinent ― predstavnice Srbije!


Ivana, Sanja i Ksenija iz grupe Hurricane, koje će se u utorak uveče u Roterdamu predstaviti Evropi pesmom Loco Loco, sinoć su prošetale čuvenim tirkiznim tepihom. Svi učesnici Evrovizijre potrudili su se da elegantnim odevnim kombinacijama zasijaju, ali je malo ko ostavio utisak kao srpske pevačice.


Uvek nasmejane "Uraganke"ponovo su bile savršeno usklađene i nosile različite varijante istog aufita: svetlucave haljine i efektne kratke kožne jakne bele boje. Ivana Nikolić pojavila se u maksi modelu, Ksenija Knežević je ponela mini-haljinu, dok je Sanja Vučić nosila dugačku haljinu s vrlo smelim izrezom.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Ako pitate tviteraše iz cele Evrope, ne može ni lepše ni seksepilnije!
"Uragan iz Srbije", "Zemljotres na tirkiznom tepihu", "Ženska moć", "Hurricane su neverovatne"... neki su od komentara zaljubljenika u ovo takmičenje.

 

Podsetite se kako su se devojke snašle u emisiji Glossy lično.

 

 

makonda-tracker