(FOTO)

SPEKTAKULARNE PANTALONE KOJE JE TEŠKO NOSITI: Rođendanski stajling Viktorije Bekam bio je za desetku

0

Kraljica stila je proslavila 47. rođendan u Majamiju u fenomenalnom društvu i fenomenalno obučena!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Porodica Bekam trenutno boravi na Floridi, u Majamiju, s obzirom na to da da je Dejvid jedan od suvlasnika fudbalskog kluba Inter Majami. Njegova supruga, modna kreatorka Viktorija ovih dan je proslavila 47. rođendan, a sva ova zbivanja u njihovim životima zaslužila su da budu i obeležena na poseban način — ludom žurkom sa brojim slavnim ličnostima.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Na proslavi u noći Viktorijinog rođendana pojavili su se i Kim Kardašijan, Farel...

 

Slavljenica je, kao po običaju, bila verna odevnim komadima iz svoje sopstvene kolekcije, pa je, tako odabrala zanimljvim i trendi stajling.

 

Najdominantnije su bile crne PVC pantalone, i to slim fit kroja, sa visokim strukom i siluetom koja izdužuje nogu. Iako na njoj izgledaju spektakularno, poznato da ovaj materijal nije klasičan, već krut i nije ih tako lako navući, ali ni svući! Gospođa Bekam ih je ukombinovala sa statement belom košuljom i salonkama u jarkoj narandžastoj nijansi.

 

Ipak, nije bila jedina koja je izgledala fenomenalno! Kim Kardašijan nakon razvoda takođe samo ukazuje na tačnost one teorije da žena nakon razvoda izgleda najbolje moguće...

 

 

makonda-tracker