iznenadila

KO KAŽE DA OVAKO NEŠTO NIJE ZA KRALJICE? Leticija od Španije u prolećnoj haljinici kakvu svaka žena mora da ima

0

Supruga španskog kralja Felipea VI pokazala je da komadi od teksasa i te kako mogu da se uklope za neke ozbiljnije prilike — čak i kad nosite titulu kraljice

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Leticija od Španije poznata je kao neko ko je uvek prikladno odeven i ko ume da uštedi — ona nosi odeću luksuznih, ali i high street brendova, a rado više puta nosi staru odeću.


Na današnjoj prezentaciji izveštaja o ulozi žena u španskoj ekonomiji u Ministarstvu industrije, trgovine i turizma, španska kraljica pojavila se u komadu koji smo ranije već videli, a pomalo je iznenađujuće što ga je odabrala za ovu priliku. Leticija je, naime, obukla haljinu od džinsa, čime je pokazala da i ovakva odeća može da zameni strog poslovni stil u toplijim danima.

 


Ona je odabrala model koji se u potpunosti kopča spreda, a struk je naglasila kaišem. Reč je o nešto krućem teksasu, koji je dao notu ozbiljnosti, a potpisuje ga Leticijina omiljena modna kuća Hugo Boss. Španska kraljica je ponela ovu jednostavnu haljinicu s nude salonkama brenda LODI, u kojima smo je, takođe, viđali ranije. Ovaj look u potpunosti je recikliran, budući da je Leticija ponela i stare minđuše — simpatični viseći par s plavim kamenčićima koji je izradila juvelirska kuća TOUS Jewelry.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker