TRENDI

DVA SASVIM SUPROTNA STILA! Kaja Ostojić za 5 minuta od urbane devojke do vamp zavodnice — a oba izdanja se lako kopiraju

2

Popularna pevačica uvek je odlično odevena, a ona lako transformiše svoj stil u skladu s prilikom

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Katarina Kaja Ostojić ovih dana je pričala o tome kako je uspela da dovede svoju liniju do savršenstva, budući da se vrlo lako goji, a boravak kod kuće tokom pandemije je rešila da iskoristi na najbolji mogući način.


Kaja trenutno boravi u Srbiji i često imamo priliku da je viđamo i divimo se rezultatima njenog rada na svom zdravlju i figuri, ali i modnim odabirima.
Nakon što je pre nekoliko dana posetila jednu izložbu, pevačica je sada viđena pred snimanje emisije "Grand specijal", a ispred studija se pojavila u vrlo ležernom izdanju za svaki dan.

 

Kao i nekoliko dana ranije, Kaja je odabrala kratku kožnu jaknu efektnih belih rukava koji su ukrašeni vezom u floralnim motivima. Kombinovala ju je s pocepanim pantalonama od tamnosivog džinsa, sivim džemperkom i udobnim ravnim čizmama sa šnalom. Tu je i ključni aksesoar: ranac modne kuće Dior!

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Jednostavno, prijatno, u skladu s temperaturom i vrlo trendi!
 

Ipak, kada je zakoračila na scenu, Kaja se pojavila u beloj asimetričnoj mini-haljini koju krasi nagoveštaj dekoltea i provokativan donji deo na preklop, a obuća jednako efektna — reč je o sandalama s perjem koje ostavljaju snažan utisak.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

 

 

 

makonda-tracker