interesantno

DUH STAROG HOLIVUDA + FUTURISTIČKI STIL: Rene Zelveger u neobičnoj srebrnoj haljini šarmirala Britance

0

Američka glumica je za dodelu nagrade BAFTA odabrala nesvakidašnju toaletu koja spaja staro i novo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Rene Zelveger virtuelno je prisustvovala dodeli nagrada BAFTA i proglasila je jednog od pobednika, a za ovu važnu ulogu u ceremoniji pripremila je izgled o kom će se dugo pričati.


Zvezda serija o Bridžet Džouns odlučila se, naime, za Armani Privé, i to haljinu u tamnoj nijansi srebrne boje koja otkriva ramena i vrlo je neobičnog dizajna.

 

U pitanju je model koji je u gornjem delu pripijen uz telo, dok u donjem prati liniju glumičine savršene figure. Naizgled klasična midi elegantna haljinica, pomalo u duhu starih holivudskih diva. Ipak, gornji deo je ključan i ima futuristički detalj, pre svega zahvaljujući srebrnoj boji  — čini ga korset u obliku latica ruža koji se završava naglašavajući uzak struk. Rene je sve zaokružila odabravši jednostavne salonke i umeren nakit, tako da je upečatljiva toaleta ostala u centru pažnje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DM_Stil (@dm_stil)


Zelvegerova nije previše komplikovala, pa je za frizuru odabrala kovrdžavi bob i jednostavnu šminku, njen izgled je tokom trajanja ceremonije dodele nagrada preplavio društvene mreže.

 

 


 

makonda-tracker