JEDNOSTAVNO I TRENDI

NEMOGUĆE JE NE PRIMETITI JE: Nina Janković pokazala kako izgledati ULTRAŠIK i u ledenim januarskim danima

0

Stari zimski trend na nešto drugačiji — i, dodali bismo, zabavniji — način!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Nina Janković (32) trenutno uživa u zasluženom odmoru — ona sa svojim prijateljima i kolegama s klase uživa na jednoj planini, a na svakoj fotografiji koju smo imali priliku da vidimo ne skida osmeh s lica. Jednoj od najlepših srpskih glumica očito prija drugo stanje, budući da je nedavno s pratiocima na Instagramu podelila da njen suprug Mateja i ona uskoro postaju roditelji jedne devojčice, čime će proširiti porodicu, budući da su već ponosni mama i tata malog Vukašina.

 


Šarmantna zvezda filma Montevideo, Bog te video!, serije Mama i tata se igraju rata i više hit predstava i u trudnoći blista i, kao i obično, besprekorno je stilizovana u svakoj situaciji, pa i tokom zimovanja. Na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram imali smo priliku da vidimo da lepa Nina pažljvo bira svoje odevne kombinacije i u trenucima opuštanja, a jedan od detalja koji se nama posebno dopao jeste jedan aksesoar.

 


Glumica je, naime, juče podelila prelep portret za koji je pozirala u snegu uz opis "Čarobni breg", a na njemu vidimo Ninu u crnoj jakni i bogatom vunenom šalu crne boje. Nama je, ipak, zapao za oko ključni detalj ove kombinacije — naizgled jednostavna, ali vrlo upečatljiva zimska kapa. U pitanju je pletena vunena kapica na čijem se vrhu nalazi pom-pom smeđe boje, pletivo koje je protekle tri-četiri godine vodeći zimski trend, s tim što je glumica odabrala pomalo neuobičajen komad. Naime, njena kapa je ukrašena interesantnim detaljima: kristalčićima koji formiraju oblik cveta, kožnim umetkom koji podseća na mašnicu i s kojeg vise perlice, a na više mesta nalaze se sićušni zlatni ukrasi.

 

 

Tako je ovaj komad, koji je svake zime uporno vraća u modu, osvežen na interesantan način, a kompletan look je zanimljiviji i zabavniji.


Jedinstveno i prelepo — baš kao Nina!

 

1 / 16 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker