za svaki dan

NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE! Lepa oskarovka u jesenjem izdanju koje je podelilo zaljubljenice u modu

1

Popularna glumica prošetala je njujorškim ulicama u vrlo interesantnom stajlingu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica i dvostruka oskarovka Dženifer Lorens poznata je kao neko ko je uvek sjajno odeven, naročito kada je reč o stilu za crveni tepih. Ipak, njenom najnovijom odevnom varijantom nisu svi zadovoljni.


Jedna od najvrednijih žena u Holivudu viđena je u Njujorku kada se okupljala s prijateljima na ručku, a za ovu priliku odabrala je nesvakidašnji izgled: lagani predimenzionirani kardigan u etno stilu, komotne crne pantalone s belim tufnama i linijom sa strane i žutu majicu s printom. Glumica je ovoj vrlo ležernoj odevnoj kombinaciji dodala udobne crno-bele patike i mini-tašnu koju možemo da zamislimo u različitim prilikama, a prilično odudara od odeće koju je Dženifer odabrala.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Lepa oskarovka nosila je i zaštitnu masku s efektnim leopard printom i odlučila se za prirodni izgled, bez trunke šminke. Ako pitate njene najvernije obožavace, odabrala je zanimljivu kombinaciju, ali ima i onih koji smatraju da je morala malo više da se potrudi da uklopi različite komade. Šta vi mislite, dopada li vam se ovo izdanje?

 

 

makonda-tracker