FOTO

VEĆ ČETVRTI PUT JE OBLAČI! Kraljica Leticija PONOVO u haljini od crvene čipke koja ju je ODAVNO OČARALA — a i vas će

3

Popularno nazvana "kraljicom reciklirane garderobe", španska lepotica još jednom je izvukla iz ormara proverenu kombinaciju u boji vatre

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španski kralj Felipe i kraljica Leticija prisustvovali su pre nekoliko dana otvaranju 24. sezone čuvene opere Teatro Real u Madridu. Naime, ovaj čuveni par stigao je na premijeru Verdijeve opere "Bal pod maskama", a ne čudi što su sve oči bile uprte u špansku kraljicu, koja uvek privuče svu pažnju.

 

Kraljica Leticija sada je nadmašila čak i svoje prethodne izbore, pa izvukla iz ormara haljinu koju je je već nekoliko puta nosila do sada! U pitanju je čipkasta haljina A-kroja, crvene boje, bez rukava, koju potpisuje Karolina Erera. Krajlica ju je prvi put nosila u junu 2017, na 40. godišnjici prvih izbora u Španiji, zatim u oktobru 2018, a naposletku u Valensiji, u julu 2019. 

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Čitav Leticijin stajling bio je u znaku Karoline Erere, pa je tako ponovo ponela zlatnu Metropolitan Insignia klač torbicu, kao i crvene cipele sa štiklom. Sve ovo već je nosila, tako da je potvrdila svoju titulu kraljice "reciklirane" garderobe.

 

 

makonda-tracker