olakšava vrele dane i izgleda odlično

NIŠTA SE NE SLAŽE I IZGLEDA SJAJNO! Lagana letnja haljina Anđeline Džoli kakvu svaka žena mora da ima

0

Lagana, udobna, dopušta koži da diše i izgleda prelepo!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Anđelina Džoli poznata je po svom veoma jednostavnom i upečatljivom stilu koji podrazumeva nošenje jednobojnih komada i lagane, udobne i predimenzioniranje odeće.


Upravo je takva simpatična haljina za svaki dan u kakvoj je s 11-godišnjom ćerkom Vivijen otišla u šoping po vrelom losanđeleskom danu.

 


Anđelina je viđena kako iz automobila izlazi beloj haljini midi dužine čiji je prednje deo nešto kraći nego zadnji i koju krase kratki rukavi i vez u predelu grudi. Napravljena je od lana, koji omogućava koži da diše, zbog čega je ovaj materijal jedan od najpopularnijih svake letnje sezone.


Modni portali nisu uspeli da dođu do informacije koji brend potpisuje ovaj model, ali svakako su lagane lanene haljine zaštitni znak leta i mogu se naći u različitim modelima, dužinama i oblicima, pa gotovo da nema streetwear modne kuće koja ne nudi ovakve komade!


Džolijeva je ovu haljinicu ponela s nude baletankama, a može se kombinovati i sa sandalama i espradrilama. Uz dodatak slamnate torbe, izgledala bi spektakularno, a Endži je rešila da je ponese sa crnom mini-tašnom. Iako ovi komadi pojedinačno ne zvuče kao nešto što bi imalo mnogo smisla spojiti, Džolijeva je izgledala veoma ljupko.

 

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker