neponovljiva

NEŠTO SLIČNO JE NOSILA MELANIJA TRAMP — ALI NE OVAKO! Šarliz Teron u originalnoj, moćnoj i zavodljivoj kombinaciji ponovo drži modne lekcije

0

Južnoafrička glumica s adresom u Holivudu još jednom je ostavila sve bez daha.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šarliz Teron (44), jedna od najlepših žena u svetu filma, ne važi bez razloga i za jednu od najbolje odevenih!

 

Na njujorškoj projekciji njenog novog filma (Bombshell), Šarliz je prošetala crvenim tepihom u izdanju koje će se još dugo pamtiti. Ako na nekoj svečanosti ne želite da nosite haljinu, nećete naći bolju modnu inspiraciju od ovih fotografija!

 

 

Lepa glumica opredelila se da za ovu priliku ponese šik komplet: spoj belih pantalona ravnog kroja i bluzu bez rukava koja ima vrlo dubok, a ipak nimalo vulgaran dekolte.

 

Preko ovog kompleta, Teronova je ponela upečatljiv crni ogrtač s reverima kakav smo nedavno videli na Melaniji Tramp, a sve je to kombinovala sa crnim salonkama i torbicom.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Kada je Šarliz Teron u pitanju, ljubiteljke nakita uvek očekuju neku zanimljivu poslasticu, a glumica ni ovog puta nije razočarala: ponela je jednu jednostavnu i prelepu minđuše od žutog zlata s belim kamenom i jednu zlatnu alkicu i, uz to, efektno prstenje. Sjajan izbor u kombinaciji s njenom kratkom plavom kosom, koju za je ovu priliku zalizala na stranu.

 

 

makonda-tracker