ništa nije vredelo

NI TO ŠTO JE PONELA TRI TRENDA NIJE JOJ POMOGLO: Melanija Tramp prvi put nakon tri godine napravila POTPUNI modni promašaj (FOTO)

2

Prva dama Amerike i te kako zna da se obuče, ali ovog puta joj to znanje nije bilo od pomoći — naprotiv

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Donald Tramp i njegova supruga Melanija održali su još jednom čuvenu ceremoniju u okviru koje ispred Bele kuće američki predsednik bira ćurku koja će biti pošteđena „crne sudbine“, odnosno neće se naći na trpezi za Dan zahvalnosti.

 

Tramp je ove godine poštedeo Batera — ćurana koji voli piće s ukusom višnje, košarku i blugras muziku. Modni sladokusci pratili su ovaj događaj ne toliko da bi videli koja će ćurka biti pošteđena već više kako bi se još jednom inspirisali modnim izdanje Melanije Tramp, jedne od najbolje odevenih prvih dama na planeti. I razočarali su se!

 

 

Prva dama SAD opredelila se za monohromatski izgled i dominaciju prevrnute kože. Glavni deo ove kombinacije je kaput modne kuće Burberry, koji je Melanija pazarila za oko (za nju tričavih) 2.010 dolara. U pitanju je interesantan i jednostavan komad koji se vezuje ispod grudi, zahvaljujući čime je njena figura izdužena i deluje još uže, a prva dama Amerike kombinovala ga je sa čizmama koje dosežu iznad kolena i napravljene su od identičnog materijala kao kaput.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Iako su jednobojni autfit, nijanse braon boje i izuzetno duboke čizme našli svoje mesto na gotovo svakoj reviji na kojoj su predstavljeni trendovi za jesen 2019. godine, ovaj Melanijin look nije naišao na odobravanje modne zajednice.

 

Ne samo što je njen izgled bio prilično dosadan i neupečatljiv nego se čak i Melanijina kosa stopila s odećom, pa mnogi smatraju da je ovog puta supruga Donalda Trampa u potpunosti omanula.

 

Ipak, interesantno je da se Melanija i prethodna dva puta kada je održavana ova ceremonija obukla tako da je doživela podsmeh na internetu.

 

Naime, prošle godine je ponela ogrtač zbog koje su se mnogi šalili da je pokušavala da se maskira i sama u ćurana.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Dok je pretprošle ponela skupoveni kaput koji su mnogi ismejali tvrdeći da izgleda kao bakin kauč i da ih je podsetio na čuvenu najružniju haljinu na svetu koju je nosila Kim Kardašijan.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker