VELIČANSTVENO

NEĆETE MOĆI DA SKRENETE POGLED: Melanija Tramp u najinteresantnijem kaputu koji smo videli ove jeseni! (FOTO)

0

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa važi kraljicu cipela, ali ne treba zapostaviti ni njen fenomenalan ukus kada je reč o jesenjim kaputima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prva dama Amerike Melanija Tramp dočekala je ispred Bele kuće veliku novogodišnju jelku koja će krasiti predsedničku rezidenciju, u skladu s tradicijom. Naime, od 1966, svake godine Nacionalno udruženje za novogodišnje jelke bira stablo koje će biti izloženo u Beloj kući, a ceremonija prijema ove godine bila je spojena s odavanjem priznanja Konanu, američkom psu-heroju.

 

Melanija Tramp izgledala je — kao i obično — veličanstveno i jasno je da se prilično potrudila oko svog izgleda. Ona je, naime, nosila belo od glave do pete, a zahvaljujući čemu je ono što je nosila preko svoje odevne kombinacije dodatno došlo do izražaja. Reč je o kaputu modne kuće Dolce & Gabbana koji krasi efektan floralni desen, a izdvaja se i netipičnim krojem i rukavima.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Supruga Donalda Trampa bila je odlično raspoložena i veselo je ćaskala s prisutnima, ali je, kada su je upitali da li bila raspoložena da za svog sina Barona (13) usvoji psa Konana, prva dama odgovorila je jednim veoma odlučnim Ne. Za razliku od ranijih prvih porodica, Trampovi nemaju kućnog ljubimca i to se izgleda neće promeniti.

 

BONUS VIDEO

 

 

makonda-tracker