RETKO JE VIĐAMO U OVAKVIM IZDANJIMA

4 KOMBINACIJE ZA SAMO JEDNO VEČE: Lepa pevačica sve BACILA NA KOLENA provokativnom haljinom, ali to je samo deo ove MODNE BAJKE (FOTO)

1

Mlada pevačica i glumica Selena Gomez prisustvovala je sinoć dodeli nagrada American Music Awards, a crvenim tepihom je prošetala stilizovana veoma netipično za svoj način odevanja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon nekoliko meseci nošenja ekstenzija, šarmantna Selena Gomez ponovo ponosno nosi svoju bob frizuru, isfeniranu po uzoru na lepotice šezdesetih godina prošlog veka. Ipak, čak je i ova promena ostala u senci njenog autfita — tako moćnog, a tako jednostavnog!

 

 

Slavna pevačica latino porekla odabrala je, naime, za šetnju crvenim tepihom toaletu s potpisom modne kuće Versače, u veoma efektnoj nijansi limete koja u prvi plan stavlja njene beprekorno izvajane noge, ali nije mnogo zanemaren ni dekolte. Reč je o mini-haljini koja prati liniju njenog tela, ali nije preuska, a tu je i upečatljiv ukras s karnerima.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

To je, međutim, samo jedna od kombinacija u kojima se Selena Gomez pojavila prošle večeri!

 

Ona je, naime, nastupila uživo prvi put nakon čak dve godine, a dok je izvodila pesme Lose You to Love Me I Look at Her Now nosila je usku crnu haljinu s rolkom i donjim delom sirena-kroja koju je dizajnirala Norma Kamali. Zanimljivo je da je u pitanju (za Selenine standarde) veoma pristupačan komad, koji košta oko tri stotine dolara.

 

foto: Profimedia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fan Account for Selena Gomez (@selenagomezgrc) on

 

Uz ovu haljinu, na sceni smo je videli i kostimu za nastup — u bodiju s kristalima koji otkriva da je pevačica i te kako brinula o svojoj figuri dok je odmarala od koncerata, a kombinovala ga je s vrlo popularnim čizmama.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Poslednja odevna varijanta koju smo videli jeste seksepilna toaleta s elementima nude haljine kojom dominiraju žuti I zeleni tonovi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fan Account for Selena Gomez (@selenagomezgrc) on

 

makonda-tracker