dopada li se vama?

SVI SE PITAJU ISTO — ZAŠTO JE OVO STAVILA NA SEBE? Eva Mendez u KATASTROFALNOM modnom izdanju (FOTO)

2

Otkad je postala mama, jedna od najlepših glumica Holivuda retko se pojavljuje u javnosti i pravi pauzu od glamura i crvenih tepiha, a mnogi kažu i da je očigledno izgubila je osećaj za modu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ipak, pre nekoliko dana, paparaci su primetili lepu Evu (45) na putu ka jednom restoranu s prijateljem nepoznatim javnosti, a reklo bi se da se slavna lepotica potrudila da izgleda što je lepše moguće. Ona je odabrala mini-haljinu interesantnog desena, a to je samo deo priče o ne baš ukusnom stajlingu.

 

 

Zvezda velikog broja holivudskih blokbastera ponela je, naime, kratku haljinu s leopard-printom, i to crvene boje. Kao da to nije samo po sebi dovoljno veliko modno ne, ne, tu je i neobičan i bespotreban crni pojas, kao i crne čarape, za koje modni znalci tvrde da se nikada, nikada ne nose s ovakvom haljinom.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ipak, najviše kritika dobio je odabir obuće — sandale kakve su se nosile pre desetak godina i danas ne treba da imaju mesto u bilo čijem garderoberu, a kamoli kada je reč o zvezdi kakva je Mendezova.

 

Ipak, ako pitate nas, Eva Mendez je zauvek famme fatale, šta god obukla.

 

 

makonda-tracker