foto

KO KAŽE DA HALJINA OD 1.500 DINARA NIJE ZA CRVENI TEPIH? Eva Mendez se prisetila toalete koju SIGURNO pamtite

0

Otkad se pojavila na javnoj sceni, šarmantna glumica važi za jednu od najlepših holivudskih glumica, uvek jednostavnog i svedenog stila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepoj Evi Mendez (45) nije teško da otvori novčanik i počasti se nekim skupocenim komadom. Budući da je i sama dizajner, ona je oduvek bila prava zaljubljenica u modu, pa je neretko viđamo u odevnim kombinacijama s potpisima najcenjenijih modnih kuća.

 

Ipak, to ne znači da čuvena glumica, ako joj se jako dopadne, neće poneti i neki pristupačniji komad. Naprotiv — ne samo što će ga rado obući nego ćemo je u njemu videti i na najglamuroznijim događajima!

 

 

Tako je ona 2005. godine na čuveni Filmski festival u Torontu došla u toaleti koja je koštala svega petnaestak dolara, što u dinarima iznosi oko 1.580 dinara! Glumica se nedavno prisetila te kombinacije i objavila fotografiju na Instagramu uz opis koji je oduševio njene obožavaoce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on


Prvi put kad sam bila na Filmskom festivalu u Torontu — napisala je glumica. — Bez stiliste. Sama sam se obukla. Ova vintidž haljina koštala je oko 15 dolara. Moja torba i nakit. Nisam čak ni napravila pozu za crveni tepih. Ne, ne čeznem za tim vremenom. Samo mi se dopada ta jednostavnost — iskrena je Eva.
 

 

makonda-tracker