moda

Vreme je za BEŽ: Evo kako Viktorija Bekam BEZ GREŠKE nosi ovu boju

1

Može biti nijanse karamel ili krem, ali ova boja je trenutni hit.

Viktorija Bekam je poznata modna ikona
Viktorija Bekam je poznata modna ikonafoto: profimedia

Nežna, elegantna, klasična - epiteti kojim se opisuje bež boja mahom su ove prirode, baš kao i oni kojim se opisuje stil Viktorije Bekam, pa ako neko zna na najbolji način da iznese ovaj bezvremeni ton, onda je to svakako ona, prenosi Elle.rs.

 

Iako je bež boja dominirala i tokom proleća, činjenica je da je u pitanju ipak jedna od omiljenih i svakako večnih jesenjih nijansi.

 

Svetla karamel ili zaparvo krem boja, kako se najčešće naziva, poznata je kao neprevaziđena boja klasičnog damaskog stila, a dokaz za ovu tvrdnju nalazimo u bezvremenim klasicima ove vrste, poput "Burberry" trenč mantila i čuvenih "Chanel" stileto dvobojnih štikli i baletanki sa crnim vrhom, dok je ostatak cipele bež boje.

 

Viktorija poseduje razne komade u nekoliko nijansi bež boje, a kombinuje je naravno u paru sa svojojm omiljenom teget bojom, ali i komadima upečatljivih tonova.

 

Za svedeniji izgled kombinujte bež sa teget i sivom, nešto elegantniji utisak postiče se kombinacijom crne ili bele, dok se upečatljiv izgled postiže u kombinacijama sa crvenom ili tamno zelenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lifsty✨ (@lifsty_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Rueh (@nina_rueh.it) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

 

makonda-tracker