Fantastični predlozi

PRIVUCITE SVE POGLEDE OKOLINE: Nakit koji ostavlja bez daha

0

Svaka dama zna koliko je aksesoar važan, jer vam obične kombinacije može pretvoriti u upečatljive i elegantne.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakit ima moć transformacije stajlinga, te je dobar odabir bitan. Pogledajte sjajne predloge, koji će vas osim kvalitetom, oduševiti, jer će privući sve poglede okoline.

 

Ženski ručni satovi su oduvek najbolji aksesoar. Upotpunite svoju kolekciju, neobičnim i vrlo efektnim satovima! Ovi satovi su dostupni u različitim bojama, ukrašeni su prelepim cvetićima u vidu kristala, kao i cirkonima na kajišu. Ove satove možete kupiti OVDE, po ceni od samo 595 dinara, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: promo
foto: promo
foto: promo

 

Nošenje više narukvica na ruci, je apsolutni hit ove sezone, a zamislite koliko je dobra kombinacija kada se na to doda i sat! Ovi satovi su ukrašeni sa puno cirkona po kaiševima, vrlo su elegantni i modernog su dizajna. Dostupni su u različitim varijantama, OVDE ih odmah možete poručiti, po ceni od samo 595 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: promo
foto: promo

 

Želite da vaše ruke izgledaju neodoljivo privlačno i raskošno? Ponesite “All in onenarukvicu! Uz nju vam nijedan komad nakita više neće biti potreban! Ove narukvice su dostupne u nekoliko boja i u nekoliko različitih varijanti, njihova cena je 425rsd, OVDE ih odmah možete poručiti, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: promo

 

foto: promo

 

Dobra i elegantna ogrlica će dati posebnu notu prefinjenosti vašem stajlingu. Ova fenomenalna i vrlo upečatljiva ogrlica od Swarovski kritsala i pozlatom, učiniće vas svuda primićenom! Titanik srce ogrlica, je simbol neopisive ljubavi. Njena cena je 2250 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: promo

 

Još fenomenalnih stvari za vas, po vrlo pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker