sve je uklopila

U društvu sa kraljicom: Kejt Midlton u sivom kaputu pravo je oličenje ukusa i elegancije (FOTO)

0

Svečano i jednostavno u isto vreme.

kejt midlton
kejt midltonfoto: Profimedia

Nakon vesti da je princ Džordž prisustvovao svom prvom lovu na divlje koke u Balmoralu ovog vikenda, dolaze, naravno, i roditelji, Kejt Midlton i princ Vilijam, koji su viđeni u crkvi sa kraljicom Elizabetom.

 

Dok je prisustvo princa Džordža na tradicionalnom porodičnom događaju bila svojevrsna inicijacija, princ i vojvotkinja od Kembridža proveli su kvalitetno vreme sa kraljevskom porodicom u Škotskoj.

 

Ono što je privuklo najviše pažnje jeste sivi kaput koji je nosila Kejt Midlton.

 

 

Sivi kaput sa crnom trakom na okovratniku i crnim dugmadima vojvotkinji stajao je kao saliven. Ona je uslikana dok je bila u autu sa kraljicom Elizabetom. Uklopljen sa crnim elegantnim šeširom, ovaj kaput podseća na komade koje je svojevremeno nosila princeza Dajana, ali i kraljica Elizabeta.

 

 

 

Kako prenosi "Town & Country" Kejt je zapravo imala kaput-haljinu, koju je dizajnirala Katarina Volker, svečanu i jednostavnu kombinaciju u isto vreme.

 

Iako je zvanično još uvek na porodiljskom, Kejt se nekoliko puta pojavljivala u javnosti.

 

Kembridžovi su na odmoru u Balmoralu, rame uz rame sa kraljicom i ostalim članovima kraljevske porodice, između ostalog sa princom Čarlson, princezom Anom i princom Edvardom. Kako prenosi "Hello", princ Hari i Megan Markl nisu prisustvovali porodičnom okupljanju.

 

 

makonda-tracker