Poslovni stil prve dame

Melanija Tramp održala još jednu modnu lekciju: OVAKO se nosi odelo na visokim temperaturama! (FOTO)

0

Za razliku od elegantnih haljina u kojima smo navikli da je viđamo u ulozi pratnje predsednika Trampa, Melanija se odlučila za poslovno izdanje koje je bilo odličan izbor za tu priliku, a umesto sa suprugom, pojavila se sama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U sklopu svoje kampanje BeBest Melanija Tramp održala je govor o zlostavljanju na internetu u Kancelariji za zdravlje i ljudske resurse u Rokvilu, a iako se obično u javnosti pojavljuje s predsednikom Donaldom Trampom, prva dama slovenskih korena ovoga puta je bila glavna zvezda dana, prenosi Stil.


Sa širokim osmehom na licu, što je poprilično redak prizor, 48-godišnja Melanija nije krila koliko joj znači prilika da javno govori o gorućem pitanju današnjice, koje smatra itekako ozbiljnim problemom.

 

foto: Profimedia

I dok je juče tokom povratka u Belu kuću nakon kratkog predaha u golf odmaralištu u Nju Džerziju nosila patike koje obožavaju i Srpkinje, prva dama je ipak odlučila da se za sastanak obuče nešto primerenije, zablistavši u poslovnom stajlingu idealnom za letnje vrućine u kancelariji.

 

foto: Profimedia

Tamnoplavo odelo kraćih nogavica s potpisom modne kuće Majkl Kors ukladila je s nežnoplavom košuljom modne kuće Kloe, koja se oko vrata veže u romantičnu mašnu i celom poslovnom stajlingu daje ženstvenu notu. Sako je Melanija ležerno prebacila preko ramena, a čak je i štikle s potpisom španskog dizajnera Manola Blanika uskladila sa kombinacijom koja košta nešto više od paprenih 3.500 evra.

 

foto: Profimedia

Iako joj poslovni stil odlično pristaje, Melaniju retko viđamo u tom izdanju, a prednost ipak daje ženstvenijim stajlinzima i haljinama, što je i logično, s obzirom na to da se lepa Slovenka najčešće pojavljuje u javnosti kao suprugova pratnja za važna politička zbivanja i službena putovanja.

 

 

makonda-tracker