dame od stila

Kako da najomraženiji komad postane MODNI UZOR: Ove patike poznate dame nose uz helanke (FOTO)

0

Bilo da volite helanke ili ne, uz ovakve kombinacije niko neće moći da skine pogled sa vas. 

foto: Profimedia

Karli Klos


Savršen dnevni outfit u režiji Karli odnosi se na miks ležernih i šik komada, kao što su helanke od elastina i elegantan kaput. Kada na sve to dodate patike sa crnom podazinom, dobijate stajling idealan za šetnju i obavljanje svih obaveza preko dana.

 

Kejt Mara

 

foto: Profimedia

Američku glumicu Kejt Maru mahom viđamo na crvenom tepihu kada šeta najglamuroznije toalete. Ovog puta, očito posle treninga, prošetala je sportski look u vidu najobičnije dukserice, helanki i crnih patika.

 

Bela Hadid

foto: Profimedia

Manekenku Belu Hadid imamo priliku često da vidimo u patikama, i naravno crop topovima koji joj tako dobro stoje! Pred sam kraj zime, naravno mnogo toplije u Los Anđelesu, ona je prošetala upravu jednu takvu kombinaciju kada smo primetili njene neobične patike, koje su u potpunosti prekrivene crnim mekanim materijalom.

 

Điđi Hadid

foto: Profimedia


Po ugledu na svoju sestru, Điđi takođe gaji ljubav prema opuštenom i ležernom stilu. Tako je nedavno viđena u sportskom izdanju koje se sastoji od helanki koje prekrivaju kolena, dukserici i jakni uz koje je uparila patike.

 

Alesandra Ambrozio

 

foto: Profimedia

Za trening, Alesandra je odabrala da ponese crne patike sa platformom, joga helanke i duksericu. Ove patike su nešto elegantnije od prethodnih, tako da verujemo da mogu odlično da izgledaju iskombinovane sa jeansom i čak haljinom.

 

 

makonda-tracker