Ovo NIKO NIJE OČEKIVAO

Da li je ovo NAJVEĆI modni PROMAŠAJ Kajli Džener: Fanovi i modni stručnjaci ne mogu da se NAČUDE novom stajlingu rijaliti zvezde! (FOTO)

0

Slavna rijaliti zvezda na meti je oštrih kritika fanova i modnih stručnjaka

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznato je da Kajli Džener privlači svu pažnju svetske javonsti gde god se pojavi, a ovog to joj je pošlo za rukom nakon što je objavila fotografiju u potpuno neočekivanom izdanju.

 

Iako smo navikli na njena perfektna izdanja, ovog puta iznenadila je čitavu javnost modnim odabirom koji je modne stručnjake ostavio bez teksta.

 

- Jarke boje tokom celog leta - napisala je Kajli uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira u drečavo zelenom frotirskom kompletu.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

- Zašto si se obukla u peškir? Ova odeća izgleda kao nešto što svi imamo u kupatilu! Strašno, isto to može skrojiti moja baka od peškira! - samo su neki od komentara fanova koji nimalo nisu bili oduševljeni prizorom.

 

Iako ovaj komplet nosi potpis svetskog brenda, a uz to ističe bujne obline slavne starlete, mišljenja stručnjaka su podeljena, pa dok jedni smatraju da je ovo njeno najbolje opušteno izdanje do sada, drugi tvrde da ovakav izgled nema svrhe čak ni komentarisati.

 

makonda-tracker