Moderna princeza

NAJLEPŠE izdanje do sada: Megan Markl se vratila na MODNI TRON nakon promašaja! (FOTO)

0

Nakon što je nedavno bila na udaru kritika zbog svog stajlinga, Megan Marlk je oduševila prisutne novim modnim komadom.

Megan Markl
Megan Marklfoto: profimedia

Od trenutka kada je Megan Markl postala član britanske kraljevske porodice, mediji konstantno prate svaki njen korak uključujući i stajling, piše Cosmopolitan.rs

 

Tako je bilo i pre nekoliko dana kada je šarmantna vojvotkinja viđena bez princa Harija na putovanju sa kraljicom Elizabetom koja je takvim gestom pokazala da joj nova članica porodice prija.

 

Ponovo su sve oči bile uprte u Megan Markl nakon modnog promašaja sa haljinom Oskar de la Renta koju je nosila na venčanju Harijeve rođake.

 

 

Na ovogodišnjem takmičenju u trkama u mestu Askot nadomak britanske pokrajine Berkšir, pažnju medija naročito je privuklo prisustvo mladog bračnog para princa Harija i Megan Markl.

 

Poznato trkalište osnovala je kraljica Ana i smešteno je blizu kraljevske Vindzor palate, a svaki pobednik ovog takmičenja nagrađivan je ogromnom novčanom nagradom.

 

Dame koje imaju priliku da prošetaju svoje toalete na ovakvoj manifestaciji uglavnom su aristokratskog porekla ili dolaze iz elitnih krugova društva.

 

Princ Hari je bio elegantno obučen u crni smoking, belu košulju, plavu kravatu i visoki cilindar, a Megan je izgledala prelepo u beloj haljini sa potpisom brenda "Živanšija".

 

 

Haljina se isticala diskretnim belim vezom u predelu stomaka sa motivima cveća i asimetričnim cik-cak rubom suknje koja se polako širila od bokova do članaka, a njen izgled upotpunio je fascinator bele osnove sa crnom čipkom i mrežicom kao i šminka sa kojom je izledala mladoliko i sveže. 

 

 

makonda-tracker