Budite uvek u trendu

Kejt Mos, Bela Hadid i Sindi Kraford otkrivaju njihovih pet načina kako da nosite omiljeni džins!

0

Teksas je oduvek bio jedan od omiljenih modnih komada koji se lako kombinuje i vašoj figuri daje dozu stila i elegancije.

foto: profimedia
foto: profimedia

Od pre nekoliko decenija jeans se praktično samo nosio uz patike, štikle i farmerice nisu bile baš uobičajena pojava, ali trendovi su učinili svoje.

 

Sada i kada je u pitanju zaista svečana prilika možemo bez ustručavanja i bilo kakavog premišljanja poneti kombinaciju koja podrazumeva par farmerica, košulju, sako i potpetice i voilà! - savršeno elegantno izdanje, ali opet ne preterano glamurozno.

 

Sa druge strane kada tražimo inspiraciju kako bismo poneli jeans u sećanje prizovemo sliku neke od manekenki, a prva slika koju vidimo svakako je neprikosnovena Sindi Kraford u reklami za Pepsi.

 

Klasične, blago izbledele Leviske i upasana bela bodi majica, sve što vam je potrebno za efektan look. Sindi nam je tokom 90-ih dokazala da su jeans i bela boja jedna od možda najboljih kombinacija, uz koje nisu potrebni praktično nikakvi dodaci za dobar stajling.

 

 

Pepsi campaign ❤? @cindycrawford ?? . . . . . #cindycrawford #pepsi

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford_) on

Kada smo kod bele, tu je i kultna fotografija Džeri Hol iz 1979. u uskim belim farmericama, omiljenom i uvek aktuelnom letnjem modelu. Kejt Mos retko viđamo u ultra kratkim izdanjima, ali ova činjenca je da ova džepna Venera ume da ponese sve sa stavom, pa tako i klasičan teksas šorts.

 

Crno-bela klasika i dobar komad jeansa ultimativna su dobitna kombinacija, što je svojevremeno demonstrirala Booke Shields.

 

 

#brookeshields #camerondallas

A post shared by brooke shields (@brookeshields110) on

 

 

#brookeshields #camerondallas

A post shared by brooke shields (@brookeshields110) on

 

Njihovim stopama krenuli su i današnji modeli koji su svesni nezamenjivosti ovog večnog komada.

 

Belu Hadid često možemo videti u različitim komadima od teksasa, a pogotovo farmericama i to onima nešto višeg struka i šireg kroja. Letnji favoriti su naravno oni sa iscepanim detaljima, a fantastično se kombinuju sa topovima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker