prekršila kraljevski protokol

Modnim stručnjacima OVAJ DETALJ nije promakao: Megan Markl ponovo na meti kritičara!

0

Lepa Amerikanka Megan Markl koja je udajom za princa Harija postala vojvotkinja od Saseksa, bila je u centru pažnje na svečanoj ceremoniji povodom rođendana kraljice Elizabete.

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Harifoto: profimedia

Na događaju pod nazivom "Trooping the Colour", svečanoj ceremoniji povodom 92. rođendana dugovečne vladarke Elizabete koja je sa samo 25 godina postala kraljica Engleske, na kojoj svake godine Londonom prodefiluje hiljade kraljevskih vojnika i konja, bivša zvezda serije "Suits" se po prvi put pojavila na balkonu Bakingemske palate zajedno s ostalim članovima kraljevske porodice.

 

Tamnokosa Amerikanka Megan Markl za ovu priliku je odabrala prekrasnu haljinu zanimljivog kroja s efektnim kopčanjem u nežnoj nijansi roze boje, s golim ramenima, ali upravo su se zbog tog detalja mnogi obrušili na novopečenu vojvotkinju.

 

Iako je haljina venecuelanske dizajnerke Karoline Herere sjajno stajala lepoj Megan, kritičari su joj prigovorili da je opet prekršila kraljevski protokol jer ramena britanskih plemkinja uvek treba da budu prekrivena.

 

Amerikanku rođenu u Kaliforniji u porodici afroamerikanke Dorije Ragland i belca Tomasa Markla, već je u nekoliko navrata prekršila modna pravila kraljevske porodice, pa je i na svom venčanju nosila haljinu golih ramena, elegantnu venčanicu retro stila s potpisom francuske kuće "Živanši".

 

Modnim znalcima nije promakao zanimljiv detalj, naime lepa Megan je za ovu priliku odabrala šešir koji je nosila na rođendanu princa Čarlsa koji potpisuje engleski dizajner Filip Trejsi.

 

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Harifoto: profimedia

Svoj elegantni stajling zaokružila je puštenom kosom stilizovanom u blage talase, diskretnim mejk apom koji je postao njen zaštitni znak, nenametljivim minđušama brenda "Birks", vereničkim prstenom i burmom i belom klač torbicom sa zlatnom ivicom.

 

Svakako, društvene mreže užarile su se na račun komentara autfita zgodne Megan.

Američka princeza je utelovljenje lepote, elegancije i gracioznosti, volimo Megan", napisao je jedan obožavalac Megan Markl.

Možda će upravo prvi zajednički put s kraljicom Elizabetom u Češiru 14. juna biti priika da se bivša američka glumica konsultuje oko strogog modnog protokola kraljevske porodice.

 

Inače, za razliku od Megan, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, Kamila Parker i kraljica su se modno uskladile i to u plavim tonovima.

 

 

makonda-tracker