Revija za pamćenje

Moderna inkarnacija najvoljenije britanske princeze: Dajanina rođaka prošetala pistom blistajući u haljini od svile i muslina (FOTO)

0

Tim koji čine Dolče i Gabana toliko je sjajan, da u njihovim kampanjama u poslednje vreme ne učestvuju samo poznate ličnosti, već i sam podmladak britanske aristokratije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, kolekciju večernjih toaleta "Secrets & Diamonds" na poseban način oživele su na kojoj su čuvene britanske "millenials" devojke, isključivo one plave krvi.

 

Lejdi Kiti Spenser

 

A post shared by Royalty Report (@royalty.report) on

Kiti je rođaka princeze Dajane i sa svojim velikim plavim očima i kosom, poprilično podseća na najvoljeniju princezu, piše Elle. Kada je prošetala pistom u svetloplavoj haljini od svile i muslina, sa sve tijarom na glavi prisutni su bili zatečeni, jer je, kako strani mediji pišu, izgledala poput moderne inkarnacije svoje pokojne ujne.

 

Lejdi Vajolet Meners

 

A post shared by Violet Manners (@mannersviolet) on

Vajolet je najstarija od tri ćerke vojvde i vojvotkinje od Rutlanda. Ona i njene sestre u Velikoj Britaniji su poznate kao "engleske Kardašijanke".

 

Lejdi Alis Meners

 

A post shared by Alice Manners (@mannersalice) on

Srednja ćerka od tri Meners sestre takođe je prošetala pistom, odevena u crnu večrnju haljinu ukrašenu kristalima u beloj boji. Inače, ona je i model i kolumnista.

 

Lejdi Eliza Meners

 

A post shared by Eliza C Manners (@elizamanners) on

Naravno, najmlađa od sestara poznate porodice se takođe našla u ulozi manekenke nosivši jedan od večernjih modela haljina kolekcije za jesen / zimu 2018. Eliza je inače pevačica.

 

 

makonda-tracker