Iskoristite priliku

Postanite supermodel preko noći: 6 stilskih lekcija Điđi Hadid (FOTO)

0

Ukoliko ste jedan od čak 40 miliona ljudi koji s velikom pažnjom prate mladu manekenku Điđi Hadid na Instagramu, znate da vam sledi lista jednostavnih smernica "kako da". Iskoristite priliku i učite od najboljih! Otkrijmo zajedno tajne stila Điđi Hadid...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od 2011. godine, Điđi Hadid ne staje! Zajedno sa sestrom Belom, rame uz rame sa rijaliti zvezdom iz Kardašijan-Džener klana, svakodnevno koristi društvene mreže kako bi izgradila autentičan stil i što duže se zadržala u samom centru sveta mode. Od pikanterija iz porodičnog i ljubavnog života pa do najsitnijih modnih detalja, Điđi je spremna da podeli sve, a vi to možete iskoristiti kako bi začinili sopstveni stajling.

 

1. Naočare

 

Obe sestre Hadid su veliki fanovi naočara, a ono što smo posebno primetili i što je stajl-karakteristika Điđi su transparentne naočare, koje pomažu da outfit dobije jednu retro notu.

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

2. Nakit je njeno oružje

 

Mislite da ponekad preterujete sa aksesoarima? Uprkos što je dizajnerka Koko Šanel rekla "pre nego što izađeš iz kuće, pogledaj se i skini sa sebe bar jednu stvar", piše Elle, u slučaju Điđi, previše nakita može da bude šik!

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

3. Šminka mora da bude zabavna

 

Uvek je zanimljivo da eksperimentišemo sa bojama. I zato izađite iz svoje zone komfora i slobodno upotrebite jaču paletu senki ili pink karmin!

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker