U fokusu

Mikro detalji svetlucavog kompleta Lupite Njongo raspametili svet: Srebrni dugmići na ramenu i boku - sve što je bilo potrebno za wow efekat (FOTO)

0

Lupita se u Njujorku na National Board Of Review dodeli nagrada pojavila u kreaciji poznatog brenda poput kraljice mikro detalja! Svi su ostali omađijani ovim stilskim potezom...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zvezda filma "The Black Panther" se opredelila za crni, svetlucavi komplet koji se sastajao od kropovane rolke i uske, duge suknje na visoki struk, piše Elle. Da lepotica prati trendove i to bez greške, govori ne samo popularan kroj naglašenih ramena, već i trendi materijal - pliš, kao i mikro detalji - srebrni dugmići koji se nalaze na levoj strani kreacije, ramenu i boku.

 

 

Odevna kombinacija nas je vratila u modnu eru osamdesetih, ali spoj modnih i bjuti momenata nam je dao priliku da kažemo da je Lupita suverena kraljica modnog eklektizma koja tačno zna kako da kombinuje retro i moderne elemente. Njena naglašena punđa upućuje na afričke korene, kreacija na doziran miks vintidž i savremene mode, a osmeh zadovoljstvo i ispunjenost.

 

1 / 5 Foto: Profimedia
makonda-tracker