svi detalji Tradicionalne dodele prestižnih nagrada

Super Bowl modne industrije: Najzanimljivije kreacije sa crvenog tepiha CFDA 2017 (FOTO)

0

Menhetn su protekle noći posetile najuticajnije ličnosti iz sveta filma, dizajna, umetnosti, muzike i naravno mode, kako bi ulepšali veče dodele CFDA nagrada (The Council of Fashion Designers of America)...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Raf Simons odneo je nagradu za Najboljeg dizajnera ženske kolekcije, kao i nagrada za Najboljeg muškog dizajnera (za kolekcije koje je predstavio u sklopu Kelvina Klajna). Pre njega, što je izuzetno zanimljivo, tada prvi put u istoriji CFDA nagrada, 1993. godine nagradu i za Menswear i za Womenswear dobio je upravo Kelvin Klajn.

 

Pogledajte najveće lapsuse i šale sa dodele Oskara (VIDEO)

 

Stjuart Vevers poneo je nagradu za najboljeg dizajnera aksesoara (za Coach), a nagradu Svarovski za mlade talente dobili Laura Kim i Fernando Garsija (za Monse), piše Elle. Kao što je bilo i očekivano, nagrada za najboljeg internacionalnog dizajnera ove je godine otišla u ruke Demni Gvasaliji (za Vetements i Balenciagu). S druge strane, za životno delo nagrađen je Rik Ovens, dok je nagrada za modnu ikonu posthumno pripala Franki Socani.

 

Haljine koje pamti ceo svet: Najglamuroznija izdanja poznatih dama sa dodele Emi nagrada (FOTO)

 

Najlepše kreacije sa crvenog tepiha predstavljamo vam sa velikim zadovoljstvom, jer su one na poseban način takođe obeležile ovo zanimljivo i glam veče.

 

1 / 18 Foto: Profimedia
makonda-tracker