stil bez mane

Kejt će pozeleneti od ljubomore: Čim se Megan Markl pojavila u njoj, ova haljina je rasprodata brzinom svetlosti (FOTO)

0

Fanovima buduće vojvotkinje od Saseksa i buduće supruge princa Harija dovoljno je da vide samo delić haljine Megan Markl i kupe je ne pitajući koliko košta!

foto: Profimedia

Megan je odabrala model pod nazivom Nightshade Midi Dress, koja se sastoji od gornjeg dela napravljenog od crne čipke i ukrašenog roze i belim detaljima, kao i od crne suknje koja je krojena od nešto krućeg materijala. Kao što joj samo ime kaže, haljina je srednje dužine, ali ovaj modna kuća proizvodi identičan model u mini varijanti.

 

Megan Markl je prošetala noseći je i nastao je haos: Tašna o kojoj u ovom trenutku priča cela planeta (FOTO)

 

Kao što smo pomenuli, haljina je rasprodata čim su se prve fotografije Megan u njoj pojavile na internetu, a ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da još nismo videli fotografiju čitave haljine na budućoj vojvotkinji. Naime, do sad su objavljeni samo snimci nastali dok je Megan sedela u automobilu!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Inače, Kejt Midlton poznata je kao veliki fan haljina s potpisom ovog brenda, a najpoznatija njena toaleta kuće Self Portrait je bela čipkana haljina koju je nosila na prošlogodišnjoj premijeri filma A Street Cat Named Bob.

 

 

makonda-tracker