Ferdži predstavila parfem Outspoken za Avon

0
Avon predstavlja Outspoken by Ferdži, prvi parfem kreiran u saradnji sa ovom čuvenom umetnicom i pevačicom

Prepoznatljiva i neverovatno smela mirisna nota, Outspoken by Fergie namenjen je ženi kojoj nije potrebno predstavljanje; ona je neustrašiva, iskrena prema sebi i čvrsta u svojim stavovima. Nastavljajući saradnju sa poznatim zvezdama, poput Riz Viterspun, Kristijana Lakroa i Kortni Koks, Avon sa ponosom najavljuje najnovije partnerstvo sa Ferdži.

- Posebno sam srećna partnerstvom sa kompanijom Avon i stvaranjem svog prvog parfema. Uvek tražim nove načine da se izrazim a parfem je savršena prilika da podelim svoju originalnost i samopouzdanje sa svojim obožavaocima i Avon Damama - izjavila je Ferdži.

Ova mirisna nota puna je smelih kontrasta koji bude čula. Zanosan i senzualan, Outspoken by Fergie podjednako kombinuje nezavisnost, samopouzdanje i ženstvenost. Smele gornje note ledene kupine, karambola i divljeg šafrana odišu misterioznošću koja golica čula, dok neustrašive srednje note ponoćnog jasmina, pasiflore i Tuberosa Absolute daju oštar kontrast otvoreno seksi mirisnoj noti crne kože. Miris uokviruju cvetne i voćne note.

- Od muzike do garderobe, moj stil u potpunosti govori da treba imati i iskazati svoj stav. Zbog toga moj prvi parfem odiše nezavisnošću: Outspoken će sigurno učiniti da se za vama okreću dok u isto vreme dozvoljava da vaša prava ličnost izađe na površinu - objašnjava Ferdži.

Outspoken parfem spakovan je u glamuroznoj providnoj bočici crne boje sa poklopcem za koji je inspiracija bila luksuzni dekor Fergie svadbenog apartmana. Intrigantna šara na bočici i pakovanju odslikava kreativnost i originalnost ove umetnice.

Outspoken by Fergie biće u prodaju u Srbiji od 21. oktobra.

makonda-tracker