Hajdi Klum: Vreme je da anđeoska krila okačim o klin

0
Anđeo predvodnik brenda Victoria’s Secret, manekenka Hajdi Klum, shvatila je da je došlo vreme da okrene novi list u karijeri i prekine saradnju sa poznatom modnom kućom

Nakon trinaest godina uspešne saradnje sa najvećom kompanijom koja se bavi proizvodnjom donjeg veša Victoria’s Secret, američki supermodel nemačkog porekla Hajdi Klum shvatila je da mora da ide dalje, tako da je od novembra više neće biti među popularnim anđelima ovog omiljenog ženskog brenda.

- Svemu lepom jednom mora da dođe kraj. Uvek ću biti fan Victoria’s Secreta i pamtiću sve one divne trenutke koje smo proveli zajedno – ispričala je tridesetsedmogodišnja lepotica za New York Post.

Inače, Hajdi je još 2002. godine postala anđeo predvodnik, a ceo svet je bio oduševljen kada je protekle sezone, samo pet nedelja nakon što je rodila svoje četvrto dete prošetala pistom u donjem vešu.

- Manekenke imaju određeni rok trajanja. Postoje određene kampanje, poput onih za mlade, seksi, slatke tinejdžerke, pa čak i one za devojke u srednjim dvadesetim, koje ja naprosto više ne mogu da radim. Sada se nalazim u drugoj ligi – iskrena je ova višestruko nadarena plavuša koja se, osim u svetu visoke mode, do sada oprobala i kao glumica, voditeljka, modni dizajner, televizijski producent, umetnica i povremeno čak i kao pevačica.

makonda-tracker