zanosna brižit

Od mladalačkog stila ne odustaje ni u 64. godini: Kombinacija kojom je prva dama Francuske oduševila i one koji je najviše kritikuju (FOTO)

0

Francuska prva dama Brižit Makron juče je posetila Memorijalni centar 9/11 u Njujorku. Odlučila se za pomalo klasičnu kombinaciju, ali ipak s jednim modernim detaljem

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Da Brižit Makron ne odustaje od mladalačkog modnog stila ponovo je dokazala tokom jučerašnje posete Njujorku.

Ovoga puta prikladno odevena u crno-bele komade, francuska prva dama izgledala je moderno i skladno njenim godinama obučena za posetu Memorijalnom centru 9/11.

 

Brižit Makron u Bugarskoj pokazala koliko je dovitljiva kada je moda u pitanju: Crno more na grudima predsednikove žene (FOTO)

 

Na uske crne pantalone cigaret kroja i jednostavnu belu majicu, Bridžit je dodala crni dugački sako s ruskom kragnom i kožnim detaljima, a rajsferšlus na sakou "ponovila je" na baršunastim gležnjačama.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Modna lekcija prve dame Francuske: Melanija ima bolje noge od nje, ali zbog ovog detalja Brižitine izgledaju seksepilnije (FOTO)

Pre samo nekoliko dana u Parizu pojavila se u sasvim drugačijem izdanju, odnosno "uniformi" na koju smo već navikli. U tamnoplavoj mini haljini, kratkoj jakni sa srebrnim detaljima i zavodljivim štiklama.

 

makonda-tracker