da li se vama dopada?

Džej Lo i Nikol Kidman ni u ludilu ovo ne bi ponele: Detalj na Hajdi Klum koji je privukao više pažnje i od dekoltea (FOTO, ANKETA)

0

Četrdesetčetvorogodišnja manekenka nemačkog porekla bila je među zvanicama na ovogodišnjoj dodeli Emija, a jedan njen modni odabir podelio je mišljenja publike.

foto: EPA/JIMMY MORRIS
foto: EPA/JIMMY MORRIS

 

Na dodeli nagrada Emi koja je održana u Los Anđelesu pre dve večeri, Hajdi Klum pojavila se u crvenoj toaleti koja je istakla sve njene atribute - prirodne grudi, zategnute noge, savršeno izvajana ramena i ruke.

 

Kaže da njenoj deci ovakvo ponašanje ne smeta: Ne samo što pozira golišava - Hajdi Klum se po kući šeta toples

 

Modni kritičari složili su se, ipak, da je Hajdi mogla mnogo bolje da se dotera i da se ne služi trikovima kao što je preterana povokativnost da bi sve ostavila bez daha na crvenom tepihu. Međutim, čak ni njen predubok dekolte nije privukao toliko pažnje kao jedan nesvakidašnji detalj - nakit!

 

1 / 6 Foto: EPA/JIMMY MORRIS

 

Naime, dok njene koleginice na crvenom tepihu nose isključivo dijamante i često na sličnim svečanostima na sebi imaju nakit vredan i do nekoliko miliona dolara, Klumova se opredelila za drvene narukvice i minđuše.
Doduše, ovi komadi bili su ugrašeni dijamantima i potpisuje ih ugledna dizajnerka nakita Lorejn Švarc, ali je Hajdina odluka da se ne drži proverenog recepta vredna poštovanja.

 

Ovo ne kopirajte ni u ludilu: Haljine s dodele Emija koje ne želimo nikad više da vidimo (FOTO)

 

Ta odluka nije se dopala svima - pojedini veruju da je ovakav nakit (uprkos dijamantima) učinio da čitava kombinacija izgleda jeftino. Ako nas pitate, mi bismo samo čestitali Hajdi na hrabrosti i spremnosti za eksperimentisanje i ocenili ovaj look kao neuspeo pokušaj boho stila. Da je makar haljina bila zanimljivija...

 

makonda-tracker