očaravajuća

Kombinacija koju ćete kopirati u prvoj prilici: Kad je ova komičarka kročila na crveni tepih, ništa nije bilo smešno (FOTO)

0

Poznata je po šašavom humoru, ležernim kombinacijama i neposrednosti, ali atraktivna glumica i te kako ume da parira kraljicama savremenog holivudskog glamura.

foto: EPA/CLAUDIO ONORATI

Uvek nasmejana Amerikanka bila je jedna od glavnih zvezda večeri na premijeri filma Smanjivanje, na kojoj se pojavila u očaravajućoj haljini dizajnera Zuhaira Murada, ukrašenoj izvezenim floralnim motivima. Kristen se odlučila za veoma smeo dekolte i dugačku toaletu čiji je najupečatljiviji deo rep s volanima.

 

Domaćica zbog koje niko nije primetio ni manekenke ni glumice: Supruga slavnog glumca osvojila crveni tepih Festivala u Veneciji

 

Kada je reč o nakitu, komičarka je odabrala dijamantske minđuše i prsten koje potpisuje Buccellati, a njen make-up je bio suptilan, nežan, romantičan - potpuno u skladu s kompletnim izgledom! Obuću, nažalost, nismo imali priliku da vidimo, ali ne sumnjamo da je fenomenalna.

 

1 / 6 Foto: Fonet

 

Nakon što su se pojavile fotografije sa crvenog tepiha i sabrali utisci, većina modnih portala slaže se u jednom - Kristen je bila jedna od najbolje odevenih žena prve venecijanske večeri!

 

makonda-tracker