savršena od glave do pete

Donald nije mogao da se obuzda ni pred hiljadama ljudi: Najhrabrije izdanje Melanije Tramp otkad je prva dama Amerike (FOTO)

0

Uprkos tome što su baš sve oči bile uprte u njih, Donald Tramp prišao je svojoj dragoj i jednim nežnim potezom joj pokazao koliko ga oduševljava... Ne bez razloga!

foto: Profimedia

- Kao predsednik, moj suprug će svakog dana nastaviti da se bori za našu bezbednost, da brani naša dobra, da iznova izgradi osnove bogatstva koje su Sjedinjene Države učinile zemljom mogućnosti - rekla je Melanija.

 

Modna lekcija prve dame Francuske: Melanija ima bolje noge od nje, ali zbog ovog detalja Brižitine izgledaju seksepilnije (FOTO)

 

Daleko od njenih reči medije više zanima njen izgled za ovu priliku, a on je bio uistinu spektakularan. Prva dama odabrala je haljinu s potpisom Monik Lilije kojom dominira roze boja, a protkana je žutim i zelenim floralnim motivima.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da, iako je namenjena svečanijim prilikama, ova toaleta nikako nije svedena i tipična za političke figure.

 

Ali pravila postoje da bi se kršila, zar ne?

makonda-tracker