ženstvena i ljupka

Razigrani LETNJI MAKEUP koji ćete obožavati: Ultimativni vodič Sabrine Karpenter za SAVRŠEN I PRIRODAN IZGLED

0

Makeup rutina jedne od trenutno najpoznatijih pevačica na svetu je sve što vam je potrebno za besprekoran izgled tokom vrelih letnjih dana.

Pevačica ima prepoznatljiv stil šminkanja
Pevačica ima prepoznatljiv stil šminkanjafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Sve dame koje veruju u moć dobre šminke u letnjim danima muči isto pitanje: – Koja je formula za "makeup" koji će tokom celog dana izgledati dobro i neće se topiti?

 

Mnogi svetski priznati profesionalni šminkeri veruju u moć "less is more" koncepta, te ga neretko demonstriraju na poznatim ličnostima koje važe za prave "beauty muze".

 

Najnovija svetska pop senzacija, pevačica Sabrina Karpenter (25) zaludela je svet svojim unikatnim stilom, a ono što se sada već smatra njenim zaštitnim znakom jeste besprekorna šminka, sa akcentom na rumenim obrazima.

 

Priprema kože hidrantnom kremom ili odgovarajućim prajmerom veoma je važan prvi korak. u šminkanju Nakon toga, bitno je odabrati odgovarajuću nijansu lagane BB kreme, koja je sjajna alternativa tečnom puderu u letnjim danima. 

 

Za dnevnu varijantu, oči je preporučljivo našminkati u nenametljivim zemljanim tonovima. Ono što ovu vrstu prirodnog, a tako glamuroznog izdanja čini tako posebnim, jesu rumeni obrazi i rozikaste usne koje prate ton rumenila.

 

 

Šminkerka Sabrine Karpenter, Karolina Gonzalez, jednom prilikom otkrila je tajne šminke zahvaljujući kojoj pevačica istaknutih jagodica neodoljivo podseća na planetarno popularnu Barbi lutkicu.

 

Naime, Gonzalezova tvrdi da tajni začin leži u mešanju dve različite nijanse tečnog rumenila. Za ovu varijantu Karolina se opredeljuje radije nego za klasično rumenilo u prahu, radi lakšeg blendovanja.

 

 

Prepoznatljiva pink boja na Sabrininim obrazima dobija se konkretnim kombinovanjem luksuznog "Armani Beauty Luminous Silk Cheek Tints" rumenila u nijansama "Bold Pink" i "Delicate Muave".

 

U lokalnim drogerijama, možete pronaći sjajne imitacije ovog proizvoda po pristupačnim cenama i tako same kreirati formulu za svoj ultimativni razigrani letnji look

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Influenserka Bojana Mutić otkrila šta se krije iza blještavih profila i bloga

 

 

makonda-tracker